Karkki ja kepponen tulee taas 4.11.2017!

9.10.2017

Karkki ja kepponen valtaa jälleen koulukeskuksen pyhäinpäivänä 4.11. klo 14-18. Herkuttele kahvion antimilla, seuraa taikurin esitystä, kuuntele satuja ja piipahda kauhuhuoneessa! Pomppulinna palvelee perheen pienimpiä (alle 5 v.) ja pihalla ahertavat ponit talutusratsastuksen merkeissä. Koita JoKi:n palloilulajeja ja katso mitä voitat onnenpyörästä. Ota kasvomaalaus tai glittertatuointi. Kuvaa itsesi luurankona tai haamuna. Saatat jopa löytää Helinä-keijun! Tapahtuma on maksuton. Varaathan kuitenkin käteistä mukaasi myös kahviota, ratsastusta, puuhapisteitä ja myyjiä varten. Pelle Kaija Pum -esitys maksaa 1€/hlö. MLL:n infopisteeltä voit ostaa joulukortteja (10€ 12kpl) ja tukea työtä paikallisten lapsiperheiden hyväksi. Liitymällä MLL Jokelan yhdistyksen jäseneksi voit voittaa lippupaketin elokuviin. Jos perheeseenne on syntymässä tai juuri syntynyt vauva, saatte mukaanne Babybagin vaippanäytteineen. Kerromme mielellämme myös toiminnastamme. Paikalla ovat mm. Taitosirkus, JoKi, Flaksitori, Me&I, Nosh, Oranssi Orava, Breden kids, Leikkien, Maijan ja Villen hunaja sekä Young Living Essential Oils.