Jäsenyys

Jäsenmaksu on 25 €/vuosi sisältäen paikalliset jäsenedut sekä MLL:n yleiset jäsenedut, mm. Lapsemme-lehti

Paikallisia jäsenetuja (MLL Jokelan yhdistyksen jäsenkortilla):

RautaJokela

10% alennus lelujen hinnoista.

Vaatepuu (Järvenpää)

10 %:n alennus Vaatepuun normaalihintaisesta jäsenyydestä (140 € / puoli vuotta). Jäsenet voivat lainata kahden viikon ajaksi aina kaksi tuotetta kerrallaan. Vaatteet ja asusteet palautetaan huollettuna takaisin yhteiseen vaatekaappiin. Palautuksen yhteydessä voi taas lainata kaksi uutta tuotetta jne... Vaatepuu on auki torstaisin klo 16-19 osoitteessa: Sibeliuksenkatu 8, Järvenpää, Perhelän Kauppakujan alakerta

Hiushuone Va-Lo (Hyrylä)

Hyvän ilman kampaamo tarjoaa kaikki palvelut kotimaisilla, tuoksuttomilla tai hypotuoksuisilla tuotteilla. Va-Lo myöntää MLL Jokelan jäsenkortilla 10% alennuksen aikuisten normaalihintaisista leikkaus- ja väripaketeista. Va-Lo löytyy osoitteesta Kauppatie 7, Tuusula.

Murula (Hyrylä)

Hyrylässä sijaitaseva lastenkirppari ja askartelupuoti tarjoaa MLL jokelan jäsenkortilla +1 myyntipäivän veloituksetta vuokra-ajan jatkoksi. Murula löytyy osoitteesta Kaupparaitti 3, Tuusula.

Serpentiini

Suomalainen juhlatarvikkeiden verkkokauppa, jolla noutipiste Jokelassa, tarjoaa 10% alennuksen verkkokaupasta koodilla MLL10.

Ikituuli

Ikituuli tarjoaa keramiikkatuotteista 10% alennuksen MLL:n jäsenille sekä keramiikkakursseista 15% alennuksen aikuisille ja lapsille. Ikituuli löytyy osoitteesta Urakkakuja 1C, Jokela.

Kauneushoitola Armida

Jokelan keskustassa sijaitsevasta Kauneushoitola Armidasta jäsenille 10% alennus tuotteista tai palveluista. Edun saa jäsenkorttia näyttämällä.

Flaksitori

Jokelan keskustassa 6.8 aloittava kirpputori tarjoaa MLL Jokelan jäsenille 10% alennuksen uusista puuleluista. Edun saa näyttämällä jäsenkorttia.

Omat kerhohinnat

Liikkarikauden hinta (2015-2016) on jäsenille 60 € (norm. 80€) sisaralennus 5 € (jäsenalennus edellyttää myös perheen aikuisen jäsenyyttä).

Tanssitan vauvaa -ryhmän hinta jäsenille 45 € (norm. 65 €)

Isä-lapsikerhoon osallistuminen on maksutonta. Tarjoiluista voidaan periä pieni maksu

MLL:n yleiset jäsenedut

Tietoa MLL:n yleisistä jäseneduista löytyy täältä.

Kannatustuotteita MLL:n verkkokaupasta

MLL:n verkkokauppaan

Tule mukaan toimintaamme!

Tiedotamme toiminnastamme yhdistyksen nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä sekä paikallislehtien yhdistyspalstalla.  Voi liittyä Facebook-ryhmäämme tästä.

Jos haluat tulla mukaan toimintaamme, lähetä yhteystietosi tai sähköpostia meille osoitteeseen mlljokela(at)gmail.com.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät täältä.

Tule kylämummiksi tai -vaariksi!

Kylämummiamme voi tavata mm. perhekerhossa. Lisää mummeja ja vaareja kaivataan mukaan! Kylämummit ja -vaarit eivät ole yksittäisten lasten varamummeja tai vaareja, vaan toimivat esimerkiksi päiväkodeissa ja MLL:n perhekahviloissa ja kerhoissa. Lisätietoja täältä.