Jäsenyys

Jäsenmaksu on 25 €/vuosi sisältäen paikalliset jäsenedut sekä MLL:n yleiset jäsenedut, mm. Lapsemme-lehti

Paikallisia jäsenetuja MLL Jokelan yhdistyksen jäsenkortilla:

päivitetty 4/2021

RautaJokela

10% alennus lelujen hinnoista.

Vaatepuu (Järvenpää)

Jäsenetu päivittyy...

Hiushuone Va-Lo (Hyrylä)

Hyvän ilman kampaamo tarjoaa kaikki palvelut kotimaisilla, tuoksuttomilla tai hypotuoksuisilla tuotteilla. Va-Lo myöntää MLL Jokelan jäsenkortilla 10% alennuksen aikuisten normaalihintaisista leikkaus- ja väripaketeista. Va-Lo löytyy osoitteesta Kauppatie 7, Tuusula.

Ikituuli

Ikituuli tarjoaa keramiikkatuotteista 10% alennuksen MLL:n jäsenille. Ikituuli löytyy osoitteesta Urakkakuja 1C, Jokela.

Kauneushoitola Armida

Jokelan keskustassa sijaitsevasta Kauneushoitola Armidasta jäsenille 10% alennus tuotteista tai palveluista. Edun saa jäsenkorttia näyttämällä.

Omat kerhohinnat

Liikkarikauden hinta (2020) on jäsenille 45 € (norm. 65€) sisaralennus 5 € (jäsenalennus edellyttää perheen aikuisen jäsenyyttä).

Tanssitan vauvaa -ryhmän hinta jäsenille 45 € (norm. 65 €)

Isä-lapsikerhoon osallistuminen on maksutonta. Tarjoiluista voidaan periä pieni maksu

MLL:n yleiset jäsenedut

Tietoa MLL:n yleisistä jäseneduista löytyy täältä.

Kannatustuotteita MLL:n verkkokaupasta

MLL:n verkkokauppaan

Tule mukaan toimintaamme!

Tiedotamme toiminnastamme yhdistyksen nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä sekä paikallislehtien yhdistyspalstalla.  Voi liittyä Facebook-ryhmäämme tästä.

Jos haluat tulla mukaan toimintaamme, lähetä yhteystietosi tai sähköpostia meille osoitteeseen mlljokela(at)gmail.com.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät täältä.

Tule kylämummiksi tai -vaariksi!

Kylämummiamme voi tavata mm. perhekerhossa. Lisää mummeja ja vaareja kaivataan mukaan! Kylämummit ja -vaarit eivät ole yksittäisten lasten varamummeja tai vaareja, vaan toimivat esimerkiksi päiväkodeissa ja MLL:n perhekahviloissa ja kerhoissa. Lisätietoja täältä.