Kerhotoiminta

Perhekahvila

Kaikille avoin perhekahvila jatkuu taas 8.1.2018 maanantaisin klo 9:30-12:30 Notkopuiston perhekeskuksen tiloissa.

Monet toivovat paikkaa, jossa olisi helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä.

Perhekahvila on lasten ja vanhempien kohtaamispaikka. Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä.

Perhekahvilaohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka toimivat kahvilassa yleensä omien lastensa kanssa. Näin ollen perhekahvilassa ei yleensä järjestetä ohjattua toimintaa, vaan keskitymme mukavaan yhdessäoloon.

Kevätlukukaudella 2018 kokoonnumme Notkopuiston perhekeskuksen tiloissa (Sivutie 4, Keskustien puoleinen pääty) 8.1.2018 alkaen. Viimeinen tapaamiskerta tälle kaudelle on 18.6.2018. Ajankohtaisimman tiedon perhekeskuksen tapahtumista saat facebook-sivultamme MLL Jokelan yhdistys.

Perhekahvilassa on aina tarjolla aamupalaa (leipää tykötarpeineen), kahvia, teetä ja mehua. Välillä tarjolla on myös keittoa tai muuta purtavaa (aikuinen 1€ ja lapsi 0,50€).

PERHEKAHVILALLA TAPAHTUU

Toukokuussa

7.5 Keittolounas (aikuinen 1€, lapsi 0,50€)

14.5 Vapaata yhdessäoloa

21.5 Vapaata yhdessäoloa

28.5 Vapaata yhdessäoloa

Kesäkuussa

4.6 Vapaata yhdessäoloa

11.6 Vapaata yhdessäoloa

18.6 Vapaata yhdessäoloa

TERVETULOA!

Isien ja lasten liikkakerho

Alkaa 2.9.2017

Isä-lapsi kerho kokoontuu lauantaisin klo 16-17 Pertun koululla (poislukien koulujen loma-ajat)

Kerhon toiminta on vapaamuotoista liikunnallista puuhailua isien ja lasten kesken. Käytössämme on liikuntasali ja monipuolinen välinevarasto, joten tekemistä löytyy taaperoista koululaisiin asti. Ikärajaa ei ole, joten paikalle voi tulla (oman harkinnan mukaan) minkä ikäisten lasten kanssa tahansa.

Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi sitoutumista tai ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Mika Joensuu, p. 040 178 3223

Pienperheryhmä tauolla

Pienperheryhmään etsitään uutta vetäjää, toistaiseksi toiminta on tauolla.

Tule kylämummiksi tai -vaariksi!

Kylämummiamme voi tavata mm. perhekerhossa. Lisää mummeja ja vaareja kaivataan mukaan! Kylämummit ja -vaarit eivät ole yksittäisten lasten varamummeja tai vaareja, vaan toimivat esimerkiksi päiväkodeissa ja MLL:n perhekahviloissa ja kerhoissa. Lisätietoja täältä.