Kerhotoiminta

Perhekahvila

Perhekahvila on tauolla ainakin 28.2.2021 asti Keusoten suosituksesta. Toivomme, että maaliskuu 2021 tuo helpotusta tilanteeseen ja kävijät voivat tulla taas turvallisin mielin perhekahvilallemme.

Seuraathan tiedostustamme tällä sivulla ja Facebook ryhmässä Mll Jokelan yhdistys.

Isien ja lasten liikkakerho

Tauolla tammikuun 2021 Keusoten suositusten mukaisesti

Isä-lapsi-liikkakerho kokoontuu lauantaisin klo 16-17:30 Pertun koululla (pois lukien koulujen loma-ajat)

Kerhon toiminta on vapaamuotoista liikunnallista puuhailua isien ja lasten kesken. Käytössämme on liikuntasali ja monipuolinen välinevarasto, joten tekemistä löytyy taaperoista koululaisiin asti. Ikärajaa ei ole, joten paikalle voi tulla (oman harkinnan mukaan) minkä ikäisten lasten kanssa tahansa.

Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi sitoutumista tai ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Atte Björkenheim (fb)

Koronatilanteen takia pyydämme noudattamaan seuraavia turvatoimia:

• tulethan paikalle vain terveenä, ulkomaanmatkan jälkeen 14vrk tauko osallistumisessa
  • jos joku perheestäsi tai lähipiiristäsi sairastuu, ilmoitathan siitä välittömästi
  • osallistujien yhteystiedot kerätään, jotta kaikki tavoitetaan mahdollisen korona-altistuksen sattuessa. Tietojen luovutus on vapaaehtoista ja niitä säilytetään 3 viikkoa
  • ei oteta omia leluja mukaan
  • käsien pesu ennen ja jälkeen toiminnan
  • pidetään turvavälit mahdollisuuksien mukaan.

Pienperheryhmä tauolla

Pienperheryhmään etsitään uutta vetäjää, toistaiseksi toiminta on tauolla.

Tule kylämummiksi tai -vaariksi!

Kylämummiamme voi tavata mm. perhekerhossa. Lisää mummeja ja vaareja kaivataan mukaan! Kylämummit ja -vaarit eivät ole yksittäisten lasten varamummeja tai vaareja, vaan toimivat esimerkiksi päiväkodeissa ja MLL:n perhekahviloissa ja kerhoissa. Lisätietoja https://www.mll.fi/tue-tyotamme/tule-vapaaehtoiseksi/vapaaehtoiset-kylamummit-ja-vaarit/