Kerhotoiminta

Perhekahvila

Kaikille avoin perhekahvila jatkuu taas 7.8.2017 maanantaisin klo 9:30-12:30 Notkopuiston perhekeskuksen tiloissa.

Monet toivovat paikkaa, jossa olisi helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä.

Perhekahvila on lasten ja vanhempien kohtaamispaikka. Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä.

Perhekahvilaohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka toimivat kahvilassa yleensä omien lastensa kanssa. Näin ollen perhekahvilassa ei yleensä järjestetä ohjattua toimintaa, vaan keskitymme mukavaan yhdessäoloon.

Syyskaudella 2017 kokoonnumme Notkopuiston perhekeskuksen tiloissa (Sivutie 4, Keskustien puoleinen pääty) 7.8.2017 alkaen. Viimeinen tapaamiskerta tälle vuodelle on 18.12.2017. Ajankohtaisimman tiedon perhekeskuksen tapahtumista saat facebook-sivultamme MLL Jokelan yhdistys.

Pienperheryhmä tauolla

Pienperheryhmään etsitään uutta vetäjää, toistaiseksi toiminta on tauolla.

Isien ja lasten liikkakerho

Alkaa 2.9.2017

Isä-lapsi kerho kokoontuu lauantaisin klo 16-17 Pertun koululla (poislukien koulujen loma-ajat)

Kerhon toiminta on vapaamuotoista liikunnallista puuhailua isien ja lasten kesken. Käytössämme on liikuntasali ja monipuolinen välinevarasto, joten tekemistä löytyy taaperoista koululaisiin asti. Ikärajaa ei ole, joten paikalle voi tulla (oman harkinnan mukaan) minkä ikäisten lasten kanssa tahansa.

Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi sitoutumista tai ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Mika Joensuu, p. 040 178 3223

Tule kylämummiksi tai -vaariksi!

Kylämummiamme voi tavata mm. perhekerhossa. Lisää mummeja ja vaareja kaivataan mukaan! Kylämummit ja -vaarit eivät ole yksittäisten lasten varamummeja tai vaareja, vaan toimivat esimerkiksi päiväkodeissa ja MLL:n perhekahviloissa ja kerhoissa. Lisätietoja täältä.