Kerhotoiminta

Perhekahvila

Kaikille avoin perhekahvila jatkuu taas 5.8.2019 maanantaisin klo 9:00-12:30 Notkopuiston perhetuvan tiloissa.

Monet toivovat paikkaa, jossa olisi helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä.

Perhekahvila on lasten ja vanhempien kohtaamispaikka. Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä.

Perhekahvilaohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka toimivat kahvilassa yleensä omien lastensa kanssa. Näin ollen perhekahvilassa ei yleensä järjestetä ohjattua toimintaa, vaan keskitymme mukavaan yhdessäoloon.

Syyslukukaudella 2019 kokoonnumme Notkopuiston perhetuvan tiloissa (Sivutie 4, Keskustien puoleinen pääty) 5.8.2019 alkaen.  Ajankohtaisimman tiedon perhekeskuksen tapahtumista saat facebook-sivultamme MLL Jokelan yhdistys.

Perhekahvilassa on aina tarjolla aamupalaa (ainakin leipää tykötarpeineen), kahvia, teetä ja mehua. Välillä tarjolla on myös keittoa tai muuta purtavaa (1€/perhe). Omia eväitä voi myös tuoda mukanaan, ja syödä lounaan perhekeskuksen tiloissa.

PERHEKAHVILALLA TAPAHTUU

LOKAKUU

7.10. Tuo tullessas - vie mennessäs

14.10. SYYSLOMA, perhekahvila kiinni

21.10. Keittolounas (1€/perhe) ja mukavaa yhdessäoloa

28.10. Halloween lähestyy. Naamiaiset ja nyyttärit!

MARRASKUU

4.11. Mukavaa yhdessäoloa

11.11. Ruoka (1€/perhe) ja mukavaa yhdessäoloa

18.11. Askarrellaan hamahelmistä

25.11. Mukavaa yhdessäoloa

JOULUKUU

2.12. Mukavaa yhdessäoloa

9.12. Piparkakkujen koristelua

16.12. Lähdemme talvitelakoille, ja sitä juhlitaan yhteisten nyyttäreiden merkeissä

TERVETULOA!

Isien ja lasten liikkakerho

Jatkuu 12.1.2019

Isä-lapsi kerho kokoontuu lauantaisin klo 16-17 Pertun koululla (poislukien koulujen loma-ajat)

Kerhon toiminta on vapaamuotoista liikunnallista puuhailua isien ja lasten kesken. Käytössämme on liikuntasali ja monipuolinen välinevarasto, joten tekemistä löytyy taaperoista koululaisiin asti. Ikärajaa ei ole, joten paikalle voi tulla (oman harkinnan mukaan) minkä ikäisten lasten kanssa tahansa.

Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi sitoutumista tai ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Mika Joensuu, p. 040 178 3223

Pienperheryhmä tauolla

Pienperheryhmään etsitään uutta vetäjää, toistaiseksi toiminta on tauolla.

Kansainvälinen iltaperhekahvila

Kansainvälinen iltaperhekahvila monikulttuurisille perheille toimii Notkopuiston perhekeskuksen tiloissa (Sivutie 4, Keskustien puoleinen pääty) noin kerran kuukaudessa.

Tule kylämummiksi tai -vaariksi!

Kylämummiamme voi tavata mm. perhekerhossa. Lisää mummeja ja vaareja kaivataan mukaan! Kylämummit ja -vaarit eivät ole yksittäisten lasten varamummeja tai vaareja, vaan toimivat esimerkiksi päiväkodeissa ja MLL:n perhekahviloissa ja kerhoissa. Lisätietoja täältä.