Kerhotoiminta

Perhekahvila

Koronavirustilanteen vuoksi perhekahvila on toistaiseksi suljettu! Tiedotamme tilanteesta sen kehittyessä.

Kavoin perhekahvila jatkuu taas 13.1.2020 maanantaisin klo 9:00-12:30 Notkopuiston perhetuvan tiloissa.

Monet toivovat paikkaa, jossa olisi helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä.

Perhekahvila on lasten ja vanhempien kohtaamispaikka. Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä.

Perhekahvilaohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka toimivat kahvilassa yleensä omien lastensa kanssa.

Kevätlukukaudella 2020 kokoonnumme Notkopuiston perhetuvan tiloissa (Sivutie 4, Keskustien puoleinen pääty) 13.1.2020 alkaen.  Ajankohtaisimman tiedon perhekeskuksen tapahtumista saat facebook- ryhmästämme MLL Jokelan yhdistys.

Perhekahvilassa on aina tarjolla aamupalaa (ainakin leipää tykötarpeineen), kahvia, teetä ja mehua. Välillä tarjolla on myös keittoa tai muuta purtavaa (1€/perhe). Omia eväitä voi myös tuoda mukanaan, ja syödä lounaan perhekeskuksen tiloissa.

PERHEKAHVILALLA TAPAHTUU

Loppukauden ohjelmaa tarkennetaan myöhemmin

MAALISKUU

2.3. Mukavaa yhdessäoloa

9.3. Jokelan kirjasto esittäytyy (n. klo 10-12). Lainattavissa esimerkiksi lastenruokakirjoja. Mahdollisuus myös kirjastokorttiin, jos sellainen puuttuu.

16.3. Perhekahvila suljettu

23.3. Perhekahvila suljettu

30.3. Perhekahvila suljettu

HUHTIKUU (kahvilan avoinnaolosta tiedotetaan myöhemmin)

6.4.Perhekahvila suljettu

13.4.

20.4.

27.4. Tulevan vapun kunniaksi naamiaiset ja nyyttärit. Yhdistys tarjoaa simat, mehut, kahvit ja teet.

TOUKOKUU

4.5. Äitienpäiväaskartelua

11.5.

18.5.

25.5.

TERVETULOA!

Isien ja lasten liikkakerho

Jatkuu 11.1.2020

Isä-lapsi liikkakerho kokoontuu lauantaisin klo 16-17 Pertun koululla (poislukien koulujen loma-ajat)

Kerhon toiminta on vapaamuotoista liikunnallista puuhailua isien ja lasten kesken. Käytössämme on liikuntasali ja monipuolinen välinevarasto, joten tekemistä löytyy taaperoista koululaisiin asti. Ikärajaa ei ole, joten paikalle voi tulla (oman harkinnan mukaan) minkä ikäisten lasten kanssa tahansa.

Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi sitoutumista tai ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Atte Björkenheim

Pienperheryhmä tauolla

Pienperheryhmään etsitään uutta vetäjää, toistaiseksi toiminta on tauolla.

Kansainvälinen iltaperhekahvila

Kansainvälinen iltaperhekahvila monikulttuurisille perheille toimii Notkopuiston perhekeskuksen tiloissa (Sivutie 4, Keskustien puoleinen pääty) noin kerran kuukaudessa.

Tule kylämummiksi tai -vaariksi!

Kylämummiamme voi tavata mm. perhekerhossa. Lisää mummeja ja vaareja kaivataan mukaan! Kylämummit ja -vaarit eivät ole yksittäisten lasten varamummeja tai vaareja, vaan toimivat esimerkiksi päiväkodeissa ja MLL:n perhekahviloissa ja kerhoissa. Lisätietoja https://www.mll.fi/tue-tyotamme/tule-vapaaehtoiseksi/vapaaehtoiset-kylamummit-ja-vaarit/