Liikuntaleikkikoulut

Liikkarissa harjoitellaan myös ohjeiden kuuntelemista
Liikkarin lopuksi rentoudutaan

Liikuntaleikkikoulut jatkuvat taas syksyllä 2018!

Otamme käyttöön sähköisen ilmoittautumisen liikareihin, linkki avataan tälle sivustolle heinä- elokuussa. Tiedotamme aikataulun ennen linkin avaamista sekä täällä että facebook- sivullamme.

Liikuntaleikkikoulut

Liikuntaleikkikoulu on hauskaa ja monipuolista pienten lasten liikuntaa. Tunneilla liikutaan käyttäen apuna omaa kehoa, telineitä, välineitä (kuten palloja) ja musiikkia. Ohjaajat ovat Nuoren Suomen koulutuksen käyneitä.

3-4-vuotiaat maanantaisin klo 16.30-17.30
5-6-vuotiaat maanantaisin klo 17.30-18.30

Perheliikunta (1½-3v. ja vanhemmat)

perheliikkari (1,5 v aikuisen kanssa) keskiviikkoisin klo 17.30

Perheliikuntaryhmä on liikuntaleikkikoulun tyyppinen liikuntakerho 1½-3 vuotiaille lapsille vanhempineen.

Tunti kestää 45 - 50 min, kokoontumisia on kerran viikossa. Lukukauden hinta on jäsenille 60€, muille 80€, sisaralennus 5 € (jäsenalennus edellyttää myös perheen aikuisen jäsenyyttä).

Tanssitan vauvaa

Notkopuiston päiväkodilla (Sivutie 4).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Hannalta p. 040 592 2918 tai hanna.lehtimaki(at)gmail.com

Tanssitan Vauvaa-ryhmä on tarkoitettu äideille ja vauvoille 3kk-1v. Ryhmän 10-kerran ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Tavoitteena on saada äidin syke nousemaan ja kevyt hiki otsalle. Vauva toimii "lisäpainona" ja tehostaa äidin liikkeiden vaikutusta. Vastalahjaksi vauva saa mukavasti matkustaa äidin sylissä eri tanssien tahdissa.

Hinta 45e MLL:n jäsenille, 60e muille.

Vuoden Liikuntaleikkikoulu 2007