Liikuntaleikkikoulut

Liikkarissa harjoitellaan myös ohjeiden kuuntelemista
Liikkarin lopuksi rentoudutaan

Liikuntaleikkikoulut jatkuvat taas syksyllä alkaen maanantaista 28.8. Ryhmät kokoontuvat Pertun koululla seuraavasti:

Vanhat liikkarilaiset voivat vahvistaa paikkansa ennakkoon sähköpostitse 18.8. mennessä
maanantain ryhmiin: tiia1992@luukku.com ja
keskiviikon ryhmiin: hanna.lehtimaki@gmail.com
riippumatta jatkavatko samassa ryhmässä vai siirtyvätkö seuraavaan.

Uusien liikkarilaisten ilmoittautumis- ja info-tilaisuus pidetään Pertun koululla 21.8. klo 17 alkaen, jolloin on myös mahdollista tutustua saliin temppuradan merkeissä.

Liikuntaleikkikoulut

Liikuntaleikkikoulu on hauskaa ja monipuolista pienten lasten liikuntaa. Tunneilla liikutaan käyttäen apuna omaa kehoa, telineitä, välineitä (kuten palloja) ja musiikkia. Ohjaajat ovat Nuoren Suomen koulutuksen käyneitä.

3-4-vuotiaat maanantaisin klo 16.30-17.30
5-6-vuotiaat maanantaisin klo 17.30-18.30
koululaisliikkari keskiviikkoisin klo 16.30

Perheliikunta (1½-3v. ja vanhemmat)

perheliikkari (1,5 v aikuisen kanssa) keskiviikkoisin klo 17.30

Perheliikuntaryhmä on liikuntaleikkikoulun tyyppinen liikuntakerho 1½-3 vuotiaille lapsille vanhempineen.

Tunti kestää 45 - 50 min, kokoontumisia on kerran viikossa. Lukukauden hinta on jäsenille 60€, muille 80€, sisaralennus 5 € (jäsenalennus edellyttää myös perheen aikuisen jäsenyyttä).

Lisätiedot: hanna.lehtimaki@gmail.com

Vuoden Liikuntaleikkikoulu 2007