Muistoja vuosien varrelta

Montako nallea näyteikkunassa olikaan? Arvoimme herkkukorin kaikkien vastanneiden kesken, oikea tulos oli 13 :)
Somistuksessa lainasimme rekvisiittaa myös Teatteri Sisarelta.
Kimi- taikurin esitys aluillaan!
Kahvi ja mehu sekä keksit maistuivat!
Molemmissa näytöksissä otettiin mukaan myös pikkuapulaisia, ja nämähän lapsia nauratti!

Lasten lauantai Flaksitorilla

Vietimme helmikuussa -18 ensimmäistä Lasten lauantaita yhteistyökumppanimme Flaksitorin aulatilassa. Esiintymässä oli jo Karkista ja kepposesta tuttu Kimi- taikuri uusien esitysten kanssa, lapsille oli touhurata, kepparirata sekä kasvomaalausta.

Tarjosimme kahvit ja mehut, sekä keksiä innokkaille taikurifaneille.

Olimme somistaneet näyteikkunaan nallemaailman, ja herkkukoriarvonnassa kysyttiin montako nallea ikkunasta löytyy. Suurin osa osallistujista olikin laskenut ihan oikein, vaikka arvonta suoritettiinkin kaikkien vastanneiden kesken.

Flaksitorilla on MLL Jokelan pöytä, jonka lahjoituksina saadut tuotot käytetään suoraan toimntaamme lasten ja lapsiperheiden hyväksi ja iloksi!

Käykäähän tutustumassa Flaksitorin tarjontaan jatkossakin, osoite on keskustie 2!

Puistopiknikin tunnelmia 2017

MLL Jokelan yhdistyksen järjestämä Puistopiknik pidettiin tänäkin vuonna Jokelan tiilitehtaan idyllisessä pihapiirissä 10.6.2017.

Edellisvuoden tapaan lapsia ja perheitä viihdyttivät yhdistyksen kahvila, kasvomaalauspiste ja pomppulinna. Esiintyjänä toimi Taitosirkuksen taikuri Taija Taika joka taiteili hämmästyttävän esityksensä jälkeen kasoittain muotoilmapalloja lapsille. Lapsia olivat saapuneet viihdyttämään myös Hepparallaa-tallin kaviojalkaiset poniratsastuksen merkeissä. Myös useat tuote-esittelijät olivat saapuneet paikalle esittelemään myös lapsiperheille soveltuvia tuotteiaan. Tuusulan kunnan liikuntavaunu oli vapaassa käytössä ja takakonttikirppiksellekin oli saapunut muutamia myyjiä.

Päivä oli lämmin, aurinkoinen ja täynnä iloisia lapsia!

Puistopiknik 2016 tunnelmia

Jo perinteeksi muodostunut MLL Jokelan kesän aloitus, Puistopiknik, vietettiin tällä kertaa Tiilitehtaan alueella. Tapahtumaan oli suuremman tilan vuoksi tällä kertaa saatu kahvion ja kasvomaalausteltan lisäksi myös useita tuote-esittelijöitä ja myyjiä, kunnan liikuntavaunu MLL:n omilla lisävälineillä höystettynä, upouusi pomppulinna, sekä muutama myyjä takakonttikirppikselle. Hanna Lehtimäen seurassa Zumbattiin, ja Taina Kanerva tutustutti osallistujat Tanssikoulu Sambicin vauhdikkaaseen tanssiliikuntaan.

Tapahtuman pääesintyjänä lapsia ja aikuisia hauskuutti värikkäästi pukeutunut Taikuri Klabbis, joka onnistui kortti- ja narutemppuja tehdessään kadottamaan pallojen ja solmujen lisäksi myös omat alushousunsa. Temppujen jälkeen hassuilla turvakengillä varustautunut taikuri jäi vielä tekemään kaikille halukkaille ilmapallohahmoja.

Vesisateelta onneksi säästyttiin, ja aurinko lämmitti aika-ajoin muuten viileää ja tuulista kesäpäivää. Tunnelma pysyi kuitenkin lämpöisenä, ja osallistujilla tuntui olevan hauska aamupäivä seurassamme.

Kuvamuistoja kerhoista ja tapahtumista: