Muuta toimintaa Jokelassa ja lähialueilla

Täältä löydät tietoa Jokelan ja lähialueiden lapsiperheille suunnatuista palveluista, kerhoista ja harrastuksista.

Tuusulan kunnan perhekerhot

Lisätietoja ja ohjelmat kunnan sivuilta.

MLL toimintaa lähiseudulla

Lähiseudun Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset järjestävät myös paljon toimintaa.

MLL Hyvinkään MLL Kellokosken ja MLL Etelä- Tuusulan perhekahviloista, liikuntakerhoista ja muista palveluista löydät tietoa parhaiten paikallisyhdistysten omilta sivuilta:

MLL Hyvinkää

MLL Kellokoski

MLL Etelä- Tuusula

MLL Järvenpää

MLL Uudenmaan piiri, Järvenpää

Luontoelämyksiä

Järvenpään Latu -  Metsämörrit ja Myttyset

Hyvinkään Latu

Luonnonsuojeluyhdistykset järjestävät esimerkiksi lepakkoretkiä, lasten luontopolkuja ja muita mahtavia luontoelämyksiä. Täältä löydät listauksen Uudenmaan paikallisyhdistyksistä.

Liikuntaharrastuksia

Jokelan kisa

Tuusulan liikuntayhdistyksiä (listattuna kunnan sivuilla)

Tuusulan Naisvoimistelijoilla on tarjolla jumppia sekä yhteisesti vanhemmille ja lapsille, että lapsille erikseen

Taidetta

Tuusulan lasten ja nuorten kuvataidekoulu toimii Tuusulan kansalaisopiston yhteydessä. Toimipisteet Hyrylässä ja Kellokoskella, ryhmät nelivuotiaasta alkaen.

Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulu ryhmät nelivuotiaasta alkaen.

Jokelan kansalaisopistossa järjestetään monipuolisesti kursseja myös lapsille ja perheille.

Hyvinkään musiikkiopisto

Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto