Puistopiknikin tunnelmia

12.6.2016

Jo perinteeksi muodostunut MLL Jokelan kesän aloitus, Puistopiknik, vietettiin tällä kertaa Tiilitehtaan alueella. Tapahtumaan oli suuremman tilan vuoksi tällä kertaa saatu kahvion ja kasvomaalausteltan lisäksi myös useita tuote-esittelijöitä ja myyjiä, kunnan liikuntavaunu MLL:n omilla lisävälineillä höystettynä, upouusi pomppulinna, sekä muutama myyjä takakonttikirppikselle. Hanna Lehtimäen seurassa Zumbattiin, ja Taina Kanerva tutustutti osallistujat Tanssikoulu Sambicin vauhdikkaaseen tanssiliikuntaan.

Tapahtuman pääesintyjänä lapsia ja aikuisia hauskuutti värikkäästi pukeutunut Taikuri Klabbis, joka onnistui kortti- ja narutemppuja tehdessään kadottamaan pallojen ja solmujen lisäksi myös omat alushousunsa. Temppujen jälkeen hassuilla turvakengillä varustautunut taikuri jäi vielä tekemään kaikille halukkaille ilmapallohahmoja.

Vesisateelta onneksi säästyttiin, ja aurinko lämmitti aika-ajoin muuten viileää ja tuulista kesäpäivää. Tunnelma pysyi kuitenkin lämpöisenä, ja osallistujilla tuntui olevan hauska aamupäivä seurassamme.

Seuraava MLL Jokelan lastentapahtuma on Elokuun lopulla järjestettävän Lampirockin yhteydessä, jolloin esiintymässä on Mimi ja Kuku.