Tapahtumat

Sirkustelua Karkissa ja kepposessa 2015

 

Kiitos huikesta tapahtumavuodesta 2017!

 

Vietimme aikaa yhdessä Leikkipäivässä, Puistopiknikissä, Lampirockissa ja Meidän Jokelassa sekä Karkissa ja kepposessa!

Vuonna 2018 taas luvassa hauskoja koko perheen tapahtumia, nähdään!

Käythän kurkaamassa ja seuraamassa myös facebook- sivujamme :)

 

 

 

Puistopiknikin tunnelmia 2017

 

MLL Jokelan yhdistyksen järjestämä Puistopiknik pidettiin tänäkin vuonna Jokelan tiilitehtaan idyllisessä pihapiirissä 10.6.2017.

Edellisvuoden tapaan lapsia ja perheitä viihdyttivät yhdistyksen kahvila, kasvomaalauspiste ja pomppulinna. Esiintyjänä toimi Taitosirkuksen taikuri Taija Taika joka taiteili hämmästyttävän esityksensä jälkeen kasoittain muotoilmapalloja lapsille. Lapsia olivat saapuneet viihdyttämään myös Hepparallaa-tallin kaviojalkaiset poniratsastuksen merkeissä. Myös useat tuote-esittelijät olivat saapuneet paikalle esittelemään myös lapsiperheille soveltuvia tuotteiaan. Tuusulan kunnan liikuntavaunu oli vapaassa käytössä ja takakonttikirppiksellekin oli saapunut muutamia myyjiä.

Päivä oli lämmin, aurinkoinen ja täynnä iloisia lapsia!

Puistopiknik 2016 tunnelmia

 

Jo perinteeksi muodostunut MLL Jokelan kesän aloitus, Puistopiknik, vietettiin tällä kertaa Tiilitehtaan alueella. Tapahtumaan oli suuremman tilan vuoksi tällä kertaa saatu kahvion ja kasvomaalausteltan lisäksi myös useita tuote-esittelijöitä ja myyjiä, kunnan liikuntavaunu MLL:n omilla lisävälineillä höystettynä, upouusi pomppulinna, sekä muutama myyjä takakonttikirppikselle. Hanna Lehtimäen seurassa Zumbattiin, ja Taina Kanerva tutustutti osallistujat Tanssikoulu Sambicin vauhdikkaaseen tanssiliikuntaan.

 

Tapahtuman pääesintyjänä lapsia ja aikuisia hauskuutti värikkäästi pukeutunut Taikuri Klabbis, joka onnistui kortti- ja narutemppuja tehdessään kadottamaan pallojen ja solmujen lisäksi myös omat alushousunsa. Temppujen jälkeen hassuilla turvakengillä varustautunut taikuri jäi vielä tekemään kaikille halukkaille ilmapallohahmoja.

 

Vesisateelta onneksi säästyttiin, ja aurinko lämmitti aika-ajoin muuten viileää ja tuulista kesäpäivää. Tunnelma pysyi kuitenkin lämpöisenä, ja osallistujilla tuntui olevan hauska aamupäivä seurassamme.